Menu
Gildia Pióra na Patronite

Potrzebuję świateł, sceny,
Potrzebuję słów twych- weny.
Jak bez tego mam coś zrobić?
Chciałabym twój świat ozdobić.
Chcę być gwiazdą z twego nieba,
Chcę ci dać, czego ci trzeba.
Chcę dla ciebie tańczyć boso,
Moczyć stopy zimną rosą.
Opowiedzieć ci, co czuję,
Portret dziś twój namaluję,
Potem będę pięknie śpiewać,
Ty nie możesz wtedy ziewać.
Zagram jeszcze na gitarze,
To, co czuję ci pokażę…

/Joanna/

63 514 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • 20 May 2010, 18:51

    Ja tu jeszcze wrócę :)

  • Nutka67

    10 May 2010, 22:38

    Szkoda, że nie widzicie jak się czerwienię. Bardzo Wam dziękuję, Wasze słowa tak wiele dla mnie znaczą. Pozdrawiam.

  • 10 May 2010, 17:07

    z klasą ;)
    pięknie Asiu ;]

  • marka

    10 May 2010, 11:42

    Szkoda, że graficznie oprawionych wierszy nie można tu zamieszczać.
    jak piosenka, tęsknotliwy taki, Fajnie się czyta.
    Ten wczorajszy świetny.
    Pozdrawiam.
    marka

  • czystakartka

    10 May 2010, 01:15

    ,,Chcę być gwiazdą z twego nieba,
    Chcę ci dać, czego ci trzeba"

    mistrzostwo świata :)