Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł Stróż..

Uwielbiam czuć
pierwsze podmuchy
wiosennego wiatru
który nastawia twarz

Na słoneczne dni
i jeszcze chłodne noce
gdzie dwa bijące serca
kołyszesz w ramionach

Otłumiony szczęściem
wisisz nad nami
jak Anioł Stróż
szeptający czule..

.. "Dziękuję za cud.."

29.03.2021

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących