Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ratunek...

Potrafiłam sterować
własnymi uczuciami
jak kapitan na morzu
do jednego momentu

Kiedy pojawiłes się
na dalekim horyzoncie
zupełnie przypadkiem
gdzie jest za późno

Na powstrzymanie
płynącego pragnienia
jakim jest ratunek
dzięki Twoim ramioną...

01.11.2016

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    29 January 2017, 13:44

    Dziękuję Wam Cudowne Kobitki :)

  • słoneczniki

    27 January 2017, 13:51

    Piękny

  • Cris

    24 December 2016, 14:10

    ...tych ramion życzę Ci na co dzień :)