Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczekiwanie

Potrafią parzyć zimne poranki
Bezlitosna noc umie przytłoczyć
Gdy brak ci już ciepła
I nadzieja gaśnie
Chciałabyś żeby ktoś
Ożywił twoją namiętność
Wtedy byłoby to piękne
Spotkanie z miłością
Nie na chwilę
Byle na zawsze

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!