Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Morze "

Potrafi ukoić przez chwilę
Moje morskie podróże
Moje chwile szczęścia
Zabrałeś wspomnienia
Tego jeszcze nie wiem
Nie oceniam
Rodzinę zostawiłeś
Sam w potrzebie byłeś
A My uczyliśmy się
Cierpliwie w ciszy czekać
Nie martwić się
Nie narzekać na nowy dzień
Czekać dla Ciebie na tlen

10.02.2021
23:23

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!