Menu
Gildia Pióra na Patronite

W sercu deszcz

Potokiem myśli spływa gorycz
Wodospadem łez do ust i znika
Szeptem rozbrzmiewa muzyka
Serce wypełnione rozpaczą pęka

Kropelki deszczu nad łąką, lasem
Rozpraszają światło nadziei
Stukają w okno ciszą i milkną
Nic się nie zmienia, tylko czasem

Skalanym spojrzeniem dotykasz
Nieprawdą wypowiedzianych słów
Zamykam oczy i proszę o sen
Cienie przeszłości nie śpią

15 706 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących