Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Potłuką się
spadając
po silnych
dźwięcznych głoskach
przetrą się
w wąskich gardłach
nienawykłych do
tworzenia racji

te

Niewypowiedziane Słowa
niepokojem
zamkną nam usta
na skraju
wypowiedzenia
dojrzeją w końcu

do zepsucia

4167 wyświetleń
80 tekstów
10 obserwujących
  • MglistyPoranek

    17 May 2013, 20:44

    Czasem warto pozwolić śmierci zabrać to, co zaszkodziłoby żywym.
    Dziękuję, Xavier :)

  • krysta

    11 May 2013, 18:14

    ładny wiersz :)