Menu
Gildia Pióra na Patronite

potknąłem się próbując biec
w za dużych butach
za cieniem

a tam moja muzyka ścięli aksamit
skaziłem sumienie
twoimi ustami

jesiennymi barwami maluję
wspomnienie

czekam na ciebie

15 741 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
  • 3 November 2021, 21:29

    Ładne. :)
    Jednakowoż ściąłbym ogonek, bo aksamit lepiej, kiedy się ścieli, niż jest ścinany. ;)
    Miłego wieczoru. :))

    od Strange one, Eneida, batram
  • MyArczi

    3 November 2021, 20:06

    z tym aksamitem świetne, reszta jak dla mnie tendencyjna

    • 3 November 2021, 20:16

      Jestem ciekawy tej tendencyjności.
      Co w twoim przekonaniu to znaczy?
      Niecny, niemoralny a może świadomy?

      Dziękuję za opinię.