Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyczekiwanie

Poszukujesz tego natchnienia
Dobrego uczucia
Dającego ci to
Czego pragniesz
Marzysz o sercu
Które cię przygarnie
Podczas burzy
Zaoferuje schronienie
I przytulanie czułe też
Myślisz o tym cały czas
Gdy leżysz w cichym pokoju
Spokojna i odprężona
Lecz dająca się uwodzić
Tej rozkosznej samotności

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!