Menu
Gildia Pióra na Patronite

пам'ять

[poszukiwany]
martwy człowiek numer jeden
ewentualnie - pierwszy martwy człowiek
trafiony rakietą pociskiem karabinowym odłamkiem
w mieście jednym z wielu
ewentualnie - w wielu z jedynych miast

ten o którym nikt nie może powiedzieć
że to na pewno on zginął przed
innymi

przed którym zawsze będzie
ten hipotetyczny ktoś
ten najprawdziwszy
za którym wszyscy i wszystko - jednym ciałem

28 890 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!