Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skorupa

poszukaj swojej duszy
po czym
zapytaj

a może jej
nie masz

i oto skorupa
pustka w tobie

gdyż diabeł
wyssał.

8194 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
  • jesienna mgła

    3 September 2021, 15:26

    Czasem bywa, że z diabłem się spólkuje. I bywa również iż "diabeł nawet tych zgliszcz się boi
    zamkną się w sobie, zachichotał jak przystało
    zapalił fajkę z kobietą która chce iść na całość. " - AG
    Serdecznie pozdrawiam. ;)