Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poszłaś i zapodziałaś się
wśród spraw codziennych.
Nie masz już czasu
okazać ludziom serca.

Zajęłaś się swym życiem
i zgubiłaś ich w tłumie.
Zapomniałaś, że oni
czasem ciepła potrzebują.

Chcieli Ci wybaczyć
wyciągnęli nawet ręce.
Lecz Ty tak bez słowa
po prostu odeszłaś...

25 750 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • mercy

    14 December 2011, 19:11

    Taki mi w zupełności wystarczy :) Pozdrawiam.