Menu
Gildia Pióra na Patronite

***kwiaty - słowa

poszłam tylko na łąkę
- tak dawno nie byłam

wśród kwiatów
przeszłości zapach poczułam
w zachwycie
zapomniałam o bieli sukienki

a kwiaty
zostawiły ślady
- jakby w podzięce

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!