Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Zraniona duma~~

Poszłam kiedyś tam gdzie nigdy nie byłam
Zobaczyłam coś czego nigdy nie zobaczę
Wołałam słowami które nie istnieją
Biegłam w miejscu zamykałam oczy i znów je otwierałam
Szłam i szłam niemalże doszłam
Nie pamiętam gdzie
Dziś już chyba nie ma tego miejsca na mapie
Pokazałabym lecz boję się zranić
Pogardą będzie ma duma a później błąkać się będę tam
gdzie mnie nigdy nie było

1664 wyświetlenia
35 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!