Menu
Gildia Pióra na Patronite

Veni Vidi Vici

Poszedł niby piła cyrkulorki w foszta
Wbił się jakoby klin w rdzeń kloka
Tak oczywiście że miał na sobie obcisłe
Oczywiście że obcisłe było jaskrawe
Oczywiście wypełniło normy stylu

Nie nie nie on nie jechał byle gdzie i czym
Na plecach wiózł cool trendy owendy
Jechał w stronę zachodzącego słońca
Pedałował jedynie słusznie ku jemu
Temu nieubłaganie rewolucyjnemu postępu

Jutro przyjdzie do kościoła w spodniach khaki
Na kant i ze ściągaczem nad kostkami
Pod którymi trampki z markowym zawijasem
Jeszcze z córką w sukience komunijnej
W tenisówkach w trzy paski i koszykiem płatków bzów.

297 594 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!