Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piec

poświęcenie

odejmij sobie od ust
wtedy dowiesz się

przepych

duszę psuje
śmieje się z piekła
co do czego
trwoga

błahostka

szczęściarzem nie jest
za to szczęśliwy

małe rzeczy
bardziej cieszą
jakby niebo w sercu

istotne

człowieku
nie schodź na ziemię
fantazjuj

realia

idziesz do pracy
by wracać

8182 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!