Menu
Gildia Pióra na Patronite

jedno kocham

Poświęcenie dla drugiego,
nie oczekując nic w zamian od niego,
troska szacunek pomoc,
to sedno miłości, to jego owoc.

Tu jedno kocham nie wystarczy,
tu trzeba troski i serca na „tarczy”
zaufania odrobinę w tym świecie,
by podarować drugiej osobie szczęście.

17 018 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    20 September 2012, 22:49

    Pięknie to ująłeś Kamilu ,piękne słowa-miłej nocki

  • agniecha1383

    20 September 2012, 20:56

    Nie oczekując nic w zamian..dawać i uszczęśliwiać...
    piękny wiersz i mądre słowa:) cieplutko pozdrawiam...