Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poświęcę Ci czas
Obserwując, jak dorastasz z nieświadomością
Przypilnuję Cię
Z sercem pełnym miłością
W tym świecie zapoznasz się z umysłami pełnymi złością
Czuję ból, gdyż nie uchronię Cię przed nieludzkością
Kiedyś zabiorę Cię ze sobą
By połączyc nas ciemnością.

*poprawiony

2252 wyświetlenia
37 tekstów
4 obserwujących
  • kluska56

    13 December 2015, 04:48

    Baardzo podoba mi się Twój odczyt mojego wiersza. Jednak nie powiem Ci czy to mialam na myśli pisząc to ;). To jest właśnie w tym piękne. Interpretujesz na swój sposób.

    Pozdrawiam ciepło,
    kluska

  • krysta

    13 December 2015, 02:56

    zapomniałam zapisać w zeszyt...wróciłam.

  • krysta

    13 December 2015, 02:26

    Może mylę się, ale czytam twój wiersz tak: sorry jeśli błędnie.

    w cytat ubiorę, on z twoich słów...

    ''serce pełne miłości
    ochronić
    przed nieludzkością
    umysłami pełnymi złości
    kiedyś zabiorę cię stąd
    może tam swoją rolę zdam
    chciałbym''

    pozdrawiam.