Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poświęcę Ci czas
Obserwując, jak dorastasz z nieświadomością
Przypilnuję Cię
Z sercem pełnym miłością
W tym świecie zapoznasz się z umysłami pełnymi złością
Czuję ból, gdyż nie uchronię Cię przed nieludzkością
Kiedyś zabiorę Cię ze sobą
po raz ostatni uśmiech wywołując.

2252 wyświetlenia
37 tekstów
4 obserwujących
  • kluska56

    4 December 2015, 20:57

    Również pozdrawiam:))

  • AnaJimka

    4 December 2015, 20:54

    Nie ma za co :) Bardzo wzruszyłaś mnie tym wierszem :) Pozdrawiam

  • kluska56

    4 December 2015, 20:52

    Dziękuję, miło mi:)

  • AnaJimka

    4 December 2015, 20:49

    Piękne. :)