Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Za domem stoję murem

Postawilam się ludziom
stoję bo jestem ostoją
postawioną z nadzieję
zaprawianą w boju

jestem domem
do mnie się wraca
jak do znanej melodii

jestem murem
można się oprzeć
chociaż się wzruszam

jestem grafitii
chłonę wszyskie barwy
nawet te zimne

jestem bo lubię
jestem bo kocham
jestem bo mam

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!