Menu
Gildia Pióra na Patronite

Postawił Bóg ławeczkę
Na której dane nam było
Dawno temu przysiąść

Zestarzała się
Lecz nadal stoi
W niezwykłym miejscu

Gorące źródło miłości
Zmieni kiedyś aurę
Bóg stworzy niebiańską scenerię
Uplecie z naszych dłoni
Wspólną utęsknioną drogę

1121 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!