Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bezsenna "

Postać - dusza która wzrusza
Czeka na ciało godne uwagi
Człowiek rodzi się nagi
Interesujący bez skazy
Piękny i skromny
Oczekuje na...Miłość
Dusza w niego wstępuje
Nowy byt generuje koszty
Bijące serce - zostanie złamane
Niepowetowane straty
Kolejna godzina - czy da nadzieję?
Człowiek tego jeszcze nie wie
Wszystko zapisane w karcie życia
Ile jeszcze dróg do przebycia
Porażek i sukcesów
Wszystko zależy od Ciebie Człowieku.

16.10.2021
03:50

281 818 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!