Menu
Gildia Pióra na Patronite

dziecinko.......

Pośrodku nas samych
Na skraju Twej dłoni stoję
Patrząc się w źrenice lśniące
Wyciągając ręce ku Twojej pełni
Dziecinko ukołysana w mych snach
Pielęgnowana, wystrojona
Niczym jedyny w życiu kwiat
Rzucam Ci do Twych stóp
Łańcuch mych uczuć
Wykuty sercem
Zahartowany uśmiechem
Schłodzony stonowanymi słowami
Gdzie każde ogniwo serce stworzyło
By nam się spokojnie
Dojrzale i pełnie
Żyło

z dedykacją Nutricii.
Chyba dobrze odmieniłem;)

Adele-I found a boy

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    24 November 2011, 09:41

    nie ma za co:) dobrze że się podobało,może dzień bedzie milszy:)

  • Nutricia

    24 November 2011, 09:17

    Wrażenie mnie dopadło zupełnie...nie spodziewałam się, aż z tego niespodziewania usta poszarpałam w usmiechu...

    Dziękuję.Miło bardzo...

    Podoba mi się ten 'skraj dłoni' i 'łańcuch(...)wykuty sercem' ... bo ''Całowanie jest niebezpieczne-miłość jest trudna' - jak mówi moja 5letnia Nieśmiertelność :)