Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chory

Pośród chaosu
własnej ciszy
szukam siebie

Nieświadomy
swoich czynów

Pragnę ukarać
za lata teroru
nie będziesz więcej dusił

Śmiejąc się pełny ironi
kiedy mdlałam

12 212 wyświetleń
112 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!