Menu
Gildia Pióra na Patronite

A gdy budzę się...

Pośród nocy, cienia i ciszy,
Gdy w sercu tęsknoty melodia gra,
Coś w głębi tej ciszy krzyczy,
Coś głęboko w sercu drga.
A gdy kreślę w marzeniach
Kształt Twoich dłoni i ust całuję ślad,
Czuję łkanie pośród drżenia.
To samotne serce cichutko łka.
A gdy budzę się sama nad ranem,
I znowu czeka mnie ciężki dzień,
To wiem, że niedługo znów poczuję kochające ramię,
I znów usłyszę : KOCHAM CIĘ :*

946 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • Piłkareczka*

    28 June 2010, 22:53

    Podoba się :)

  • marka

    28 June 2010, 22:10

    Ulotne, aż śliczne.