Menu
Gildia Pióra na Patronite

pośród miliona gwiazd
blask oczu
ukochana konstelacja azymut
i z kwiatów łąk twój zapach
jedyny
jeśli bóg zapyta co najlepiej stworzył
powiem mu że twoje usta tylko

nigdy nie tęskniłem za nikim
dziś brakuje mi pocałunków
dotyku smaku zmieszania oddechów
drżenia warg kiedy całą siebie
ustami w moje oddajesz
piasek i kwiaty na stole
pamiątki wczoraj
zamglone oczy jeden puls
jak wino

15 311 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!