Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po środku

Pośród czterech ścian
widząc odbity cień i blask
siedzę na środku pokoju
myślami błądząc gdzieś tam

Wzrok kieruje na szybę
Wspomnienia rozdrabniając na szczegóły
Siedząc na środku pokoju
Płaczem-krzyczę

Gdzie szukać Ciebie mam?

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!