Menu
Gildia Pióra na Patronite

czemu nie...

posmakuj mnie powabem wiosny
dojrzałym kolorem lata posmakuj
dżdżystą posmakuj jesienią
a zimą...

zawrócę ci w głowie

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących