Menu
Gildia Pióra na Patronite

słowem czyn, a czyn słowem

posłuchaj nocy
i nie zapomnij
szeptu snów
chłodu rosy
gdy dzień nadejdzie
odejdź
by kochanie w czyn
przemienić

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • RozaR

    4 January 2016, 22:52

    Jak odejdzie to czyn będzie ?
    Umieram od tej porąbanej wieloznaczności - ratunku !