Menu
Gildia Pióra na Patronite

śnienie

posłuchaj tej ciszy
w niej zaklętej melodii
kropel deszczu
liści szarpanych przez wiatr

wyrwij z niej słowa
szeptane gwiaździstą nocą
ciche wyznania
w księżyca poświacie

daj się ponieść
temu dziwnemu serca rytmowi
i duszy nucącej
piosenkę o miłości

posłuchaj tej ciszy
gdy świat zdaje się zamarły
i daj się porwać snu wiatrowi
na cichą wysepkę wspomnień

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Gunia76

    4 October 2014, 12:30

    Bardzo mi przypadł do gustu Twoj utwór. Lubię słuchać ciszy :)