Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pisałem sobie wierszyk o kłamstwie globalnym...

Teksty z obrazami - Pisałem sobie wierszyk o kłamstwie globalnym... - Duch_Eonu_86
Pisałem sobie wierszyk o kłamstwie globalnym... - Duch_Eonu_86

Posągi Memnona... Moai i korona...

Od wieków kłamstwem się karmi fałszywą historią
O tym jaka jest prawda w tym co starożytne
Ludzie są karmieni bez sensu teorią
Jakie zatem są kłamstwa dziś... te nowożytne

Mówią Bóg rządzi światem od religii goście
Wszystko w wersetach różnych jest gdzieś zapisane
Jak coś źle się dzieje wszyscy w wielkim poście
Bo ten kto zarządza światem wie co w nauce dane

Nie ma dostępu człowiek do ksiąg zakazanych
Tych co są w Watykanie i Medyceuszy
Ten kto prawdę wyjawiał został skazywany
Prawdę świata wszelką tylko kłamstwo głuszy

Gdy wiesz ile energii tkwi we wnętrzu ziemi
Jak się siatkę znajduje za pomocą miedzi
Lecz ciężko o tym mówić gdy ludzie są niemi
Kiedy przed bogiem szklanym... człowiek siedzi

Wszystko bardzo ciekawe, dziś są technologie
Aby tumanić ludzi strachem i namową
Kiedy wspólny mianownik mają teologie
Aby bezobjawowo wojnę mieć światową

Rosną anteny wszędzie z polem magnetycznym
Niby to nowoczesność na potrzeby ludzi
Człowiek jakby zapomniał, że jest elektryczny
Dobrze że choć troszeczkę ludzi się obudzi...

S.M.

https://www.facebook.com/100001764152002/posts/4552461234822637/

50 832 wyświetlenia
1087 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!