Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciele

Porzucona przez przyjaciół i nie chciana,
jak zabawka na ścianie porzucana,
Jednym szybkim ruchem zawaliłaś mój świat,
Uderzyłaś mą głową w szklany blat...
Po policzku spływa stróżka krwi..
Nie, nie wrócą już tamte dni,
Nie wiem czy jeszcze pozwolisz ujrzeć mi,
Twarz roześmianą..
Pamiętaj zawsze, że to samo,
Kazdego kiedyś spotka
Nie obroni Cię przed śmiercią nikt,
Nie, nie proś mnie,
Już nie powróci dawny świat,
Czekoladowe myśli, marzenia pełne wad,
Kochanie proszę pozwól mi,
Ja nie chcę żyć...
Na moim policzku lśni, złota łza...

381 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!