Menu
Gildia Pióra na Patronite

Vilea nomen meum

Porzuciłam universum
By światłość nieść tym
Którzy w mroku kroczą
A serca ich gorycz spowija

Zostawiłam swych braci
I siostry opuściłam świetliste
Lecz tylko na tych parę
Lat ziemskich - jestem tutaj

A gdy przyjdzie dzień
Wrócę do gwiazd
Trąby anielskie
Chórem zaryczą

W szatni me skrzydła
Wiszą

5920 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
  • zapach_bzu

    3 August 2020, 10:04

    Cris, pozdrawiam Cię również. Dziękuję za chwilkę zatrzymania.

    od Cris
  • Cris

    1 August 2020, 23:17

    Pozdrawiam :)