Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamach na słońce

Porwał się ktoś z motyką na słońce
Teraz są tego konsekwencje

Niebo się zachmurzyło
Nadciaga burza
Nie bój się
Ona na wszystkich krzyczy

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    3 September 2019, 11:11

    Dziękuję ☺️
    Pozdróweczki

  • onejka

    2 September 2019, 07:18

    Fajna analogia ;)