Menu
Gildia Pióra na Patronite

Porozmawiaj ze mną

Porozmawiaj ze mną.
Bez niedomówień i obaw.
Otwórz się przede mną.
Porozmawiaj ze mną.
Nie traktuj mnie jak dziecko.
Jestem gotowa.
Wysłuchać Cię do końca.
Strach ma wielkie oczy!
Porozmawiaj ze mną.
Kłamstwo to zły drogowskaz.
Sprowadza na manowce.
Rozmawiaj ze mną.
Jeśli mnie kochasz.

93 685 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
  • 19 October 2022, 15:49

    Fajny utwór.
    Prosty, bez niedomówień i otwarty.

    • Victoria Angel

      19 October 2022, 16:05

      Naprawdę? :-) Czasami wydaje mi się, że zbyt proste utwory nie przypominają w ogóle poezji. Napisałam ten wiersz bardzo spontanicznie w kilka minut. Pozdrawiam serdecznie. :-)))