Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabawki

Porcelanowy żołnierzyk.
Ołowiana laleczka.
Czasem los łaskawy nie bywa
i szkło na wojnę wysyła.
Czasem cierpi z milczenia pułapce
łza zamknięta w metalowej klatce.
Bywa laleczki serce ołowiane.
Bywa żołnierzyka serce z porcelany.

29 247 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    26 April 2013, 13:24

    Naprawdę BARDZO dziękuję. Nie spodziewałam się takich opinii. Bardzo mi miło. Pozdrawiam gorąco! :))

  • Incommodi

    25 April 2013, 21:28

    Świetny :)

  • LunaLove

    25 April 2013, 21:20

    Pięknie dziękuję. Natchnienie... ;)

  • arcadias

    25 April 2013, 19:53

    Cudowne!