Menu
Gildia Pióra na Patronite

poranne promienie
nadają blasku
szarym ulicom i blokom ciasnym
pomiędzy którymi
wiatr się przemieszcza
zamiata puste i ciche miejsca
bezludne prawie
jedynie w oddali
widać nieczynne kominy kopalni

[poranne promienie.]

348 862 wyświetlenia
2819 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!