Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inspiracja

Poranna filiżanka świeżo zmielonej kawy,
Nieznana melodia,która budzi niepewność,
Zapach Twoich perfum,
Stos niewysłanych listów,
Blask Twoich oczu,gdy się śmiejesz,
Zapach matczynego ciasta,
Ojcowska dłoń przepełniona dumą,
Twoich ust do mych przywarcie...

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
  • marka

    5 September 2011, 16:12

    Piękna fotografia uczuć i sytuacji.
    Gratulacje.