Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::Inna::...

Poranka chłód i dym z Twych ust,
Splątał się jak wełna na drutach.
Blask latarni okrywa Twą twarz:
Są oczęta, nos i ten cholerny dym.

Spoglądasz, dopalając papierosa
A mi od tego aż ciężko oddychać.
Dostałaś się do mych płuc...
Chwila szybko minęła jak i dym.

21 109 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • Wichura

    31 December 2011, 21:46

    Co mam słodzić, dobre! Po po prostu na plus! :)

  • marka

    16 December 2011, 16:00

    Ciekawie oddana chwila.
    Gratulacje.
    Pozdrowionka slę.