Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gusta

Poranek szary jak
dym z papierosa.
Nudny i mdły,
trzymam go w ustach.
Choć wczoraj były
tam Twoje usta...
Teraz mam niesmak.

2411 wyświetleń
22 teksty
1 obserwujący
  • K.S.Dżekson

    24 October 2011, 23:15

    Czekam na więcej wierszy ^^