Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIewiersz

Poranek
słońce po plecach
potem ścieka
kawa słodzona tęsknotą
smakuje jak gorycz

On siedzi przy stole
z kaktusem
flakonem w którym
mdleją kwiaty

Kot do nóg się łasi
ale on już tego
nie czuje...

127 822 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!