Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świt

Teksty z obrazami - Świt - Sol 8
Świt - Sol 8

Kawa z rana
i uśmiech to mój świat.

Poranne promienie
budzą niczym
ciepły smak.

Wtulona w jasność
zaczynającego się dnia
każdy łyk to ty i ja.

Świeży zapach
pomiędzy szeptami
wspomnień
a jednak utkany
nutą barw
smaków kaw...

https://www.youtube.com/watch?v=6LyC_6n0ZHg&feature=emb_title

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • niewidzeinaczej

    6 June 2020, 18:53

    Wyrwany z moich marzeń sen o świtaniu <3 Piękny wiersz

    od Sol 8