Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka

Teksty z obrazami - Miniaturka - Sol 8
Miniaturka - Sol 8

Poranek

i budzi mnie poranna zmysłowość
zaklęta w mej głowie...
kawa, śniadanie,
a z tyłu ty
szepczesz czule
zjem cię całą
weź łyk
zapomnę się w Tobie
by ciało poczuło
to co jest tobą naznaczone
ograbiam cię
ze słów do mnie
wszystko to
byś poczuł siebie...
we mnie o poranku...

26 wrzesień 2018. 12:12

https://www.youtube.com/watch?v=pAI586vy88o&feature=emb_title

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    9 June 2020, 16:45

    😄👿