Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Mój Sen

Poprzez gałęzie drzew
noc śle duchy do mych mrocznych snów ...
pragnę znaleźć się tam znów
i choćby na zawsze być nimi pochłonięty za dnia
gdy się zbudzę aż do czasu nocy,
bo takie życie ciekawsze jest niż to co mam
nie mając ich wcale i wciąż jestem obcy ...

nie potrafię zamienić mej wrodzonej samotności
w coś co ma kształty nawet ledwo
udawanej nieprawdziwości ...

Wiatr szepcze imię me
i w objęcia swe noc bierze mnie
gdy zatapiam się w tylko moim śnie.

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!