Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
13 513 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
  • dana1596

    10 August 2014, 22:04

    "Bo jakże pociągające jest piętnaście minut szczęścia,
    gdy świadomość ogarnęło wieczne cierpienie. "...i to mówi wszystko, współczuć to za mało..................czasem człowiek robi coś,czego bardzo żałuje, ale przestać nie może i cierpi, cierpi, płacze, ale przestać nie może, zwodnicze minuty szczęścia................................................

  • RozaR

    10 August 2014, 21:24

    No - odważnie . Ja bym sie wstrzymał choć zdanie mam podobne.