Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - Sylwia P.
*** - Sylwia P.

spłynąłeś strużką światła
złapałam

O!

- miałam szczęście -

i ta biel wacianego
obłoku

pomachaj do mnie raz jeszcze
skrzydłem

Sylwia Pryga

Słońca i uśmiechu dla wszystkich!!

40 647 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
  • 9 August 2020, 18:30

    Śliczne są takie miejsca. :))

  • Sylwia P.

    9 August 2020, 15:47

    Miło, bo w końcu pada. Trochę oddechu można złapać :)
    I żaden fotoszop, tam wczoraj mało sie nie zgubiłam ;)

  • 9 August 2020, 11:25

    Że ja tak na obłoku? Aż taki boski nie yestem, ale złapałaś. :))
    Hmm, to musi być jakiś fotoshopik, nigdzie nie ma tylu słoneczników. ;)
    Miłego dnia. :))