Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedy tęsknię... "

Poplątał wiatr jesienny
Moje myśli szalone
Wojnę umysłu zabrał
Wierzę, że na dobre
Na pierwszym planie
TY
Wierzysz mi?
Wierzysz w Nas?
Nim historii wybrzmi czas
Zaistniejemy w Naszym Teraz
Stworzymy historię swoją
Zgubimy wskazówki tęsknoty?
Nabierając ochoty na więcej?
Więcej radości, miłości, Bycia..Życia...

....
12:00
~ Dedykowany Tobie

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!