Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyginam śmiało ciało

Popiersie

Uzupełniła braki
Chylili czoła
Przed prawdą
która jest naga

Brzuch

Łapali się
na tym
że dotyka ich
inność
która zbliża

Pośladki

Po śladkach
posuwam się
by dojść
do siebie

Półgłówek

Zespoleni
tworzymy jedność
by mieć
to z głowy

Ramiona

Skuci obręczą
bierzemy życie
za dobrą monetę

Tułów

Tu łów słowa
które obejmą
całość
połowy

Żebra

Oddałem siebie
by twardo
stać przy
Tobie

Kolano

Padam z nóg
na kolana
by poczuć rzepkę
co skrobie

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!