Menu
Gildia Pióra na Patronite

Absztyfikant

Popieram braki wykonania
Sam efekt kocham
Zgadnij kto to
W dwóch wersach zawarty
A odkryjesz moje karty
Zawrzyj układ ze mną
Tak jak ja z moją królewną
Zwiewną
Ubierz się modnie
I kajaj się godnie
Bo mi w tym stroju było niewygodnie

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!