Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Błąd...

Popełniam błąd
za błędem jako mama
która nieświadomie
ściąga na Ciebie

Serie trudnych
czy smutnych chwil
gdzie poczucie winy
zżera mnie od środka

Zostawiając gorzkie
łzy na dnie serca
otulone w spojrzenie
pełne troski...

05.06.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących